TELEFON CONTACT +40 761 366 366
PROGRAM :

Luni - Sambata 9:00 - 20:00

ADRESA

Strada Panselutelor nr. 3, Medgidia

Servicii oferite

FURNIZAREA MATERIALELOR 

Venim în sprijinul clienţilor noştri prin furnizarea de materiale pentru constructia acoperisului tau. Oferim servicii de transport pentru materialelor achiziţionate din cadrul firmei noastre. În funcţie de suma achizitiei, transportul poate fi contracost sau gratuit până la domiciliul clientului sau locaţia dorită.

CONSULTANTA TEHNICA

Te putem consilia în alegerea materialelor, gamei şi culorilor potrivite pentru tine, astfel încât aceasta să beneficiezi calitate desăvârşită şi o durată de viaţă cât mai îndelungată. Contacteaza-ne şi cineva din cadrul firmei noastre te va ajuta să faci alegerea potrivită. (mai multe detalii)

MASURATORI ACOPERIS

Indiferent dacă este vorba de o construcţie nouă sau una veche, este necesară realizarea unei măsurători cât mai exacte la faţa locului astfel încât să fii sigur că achiziţionezi necesarul de materiale fără pierderi. Echipa noastră se deplasează la locaţia clientului pentru a executa măsurători şi a se asigura că acoperişul tău metalic va fi calculat cu exactitate pentru obtinerea devizului.

TRANSPORTUL MATERIALELOR LA LOCATIA TA

Livram în 24/48 de ore, de la preluarea comenzii, în orice colț al țării datorită capacității mari de producție, sistemului logistic performant și bunei relații cu partenerii din țară

MONTAJ ACOPERIS

Oferim servicii integrale pentru acoperisul tau, tigla metalica, faltuita si ceramica, accesorii, sisteme pluviale, pazii si ferestre de mansarda. Oferim dulgherie la preturi accesibile.

0
    0
    Cos
    Cosul tau este golInapoi la magazin