TELEFON CONTACT +40 761 366 366
PROGRAM :

Luni - Sambata 9:00 - 20:00

ADRESA

Strada Panselutelor nr. 3, Medgidia

Politica de livrare

Conditii pentru Transport Gratuit

Pentru a beneficia de transport gratuit, comanda dumneavoastră trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 1. Comandă Minimă: Valoarea minimă a comenzii pentru a beneficia de transport gratuit este de 2000 de lei, TVA inclus.

Informații Generale:

 1. Zone de Livrare: Livrăm produsele noastre în toate zonele din România.
 2. Costuri de Livrare: Pentru comenzile care nu ating valoarea minimă pentru transport gratuit, se aplică o taxă de livrare în funcție de greutatea și destinația coletului. Aceste costuri vor fi specificate în timpul procesului de comandă.
 3. Timp de Livrare: Ne străduim să livrăm comenzile cât mai rapid posibil. Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și de destinația finală. Vă rugăm să consultați informațiile specifice furnizate în timpul procesului de comandă pentru a afla estimarea timpului de livrare.
 4. Confirmarea Livrării: Veți primi o confirmare a comenzii și detalii despre livrare prin e-mail, imediat ce comanda dumneavoastră este procesată și pregătită pentru expediere.
 5. Termenul de livrare standard este de 48 de ore de la confirmarea platii. Cu toate acestea, mentionam ca pot exista situatii exceptionale, independente de vointa noastra, care pot influenta acest interval de timp. Ne angajam sa depunem toate eforturile pentru a respecta termenul de livrare mentionat, iar in cazul unor intarzieri neprevazute, vom comunica prompt si transparent orice modificare a programului de livrare.
 6. Stabilirea orei de livrare : Livratorul va anunta din timp clientul pentru stabilirea orei de livrare. Pentru a evita un retur nedorit si pentru a beneficia de pretul transportului, clientul are obligatia de a se prezenta la adresa stabilita. In caz contrar vor fi percepute taxe suplimentare de minim 40 euro + TVA pentru reincercarea livrarii.
 7. Urmărirea Coletului: Pentru comoditatea dumneavoastră, veți primi un număr de urmărire a coletului odată ce acesta este expediat, astfel încât să puteți monitoriza livrarea comenzii dumneavoastră în timp real.
 8. Adrese Incorecte sau Incomplete: Vă rugăm să vă asigurați că furnizați o adresă de livrare corectă și completă în timpul procesului de comandă. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru întârzierile sau neconformitățile în livrare cauzate de adrese incorecte sau incomplete furnizate de către client.
 9. Recepția Coletelor: La primirea coletului, vă rugăm să verificați integritatea și conținutul acestuia. Dacă există vreo problemă sau deteriorare, vă rugăm să ne contactați imediat pentru a vă asigura că orice situație neplăcută este remediată în cel mai scurt timp posibil.

Aceasta este politica noastră de livrare pentru Acoperarusu.ro. Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături cu noi și suntem aici pentru orice întrebări sau nelămuriri pe care le puteți avea.

 

0
  0
  Cos
  Cosul tau este golInapoi la magazin