TELEFON CONTACT +40 761 366 366
PROGRAM :

Luni - Sambata 9:00 - 20:00

ADRESA

Strada Panselutelor nr. 3, Medgidia

Politica de retur

 1. Dreptul la Retur:
  1. Clientul beneficiază de dreptul de a returna produsele achiziționate de pe site-ul nostru în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, conform legislației în vigoare privind protecția consumatorilor.
 2. Produse Eligibile pentru Retur:
  1. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original, complet și fără urme de utilizare sau deteriorare.
 3. Procedura de Retur:
  1. Pentru a solicita un retur, clienții sunt rugați să contacteze echipa noastră de suport clienți în termenul specificat pentru a primi instrucțiunile și documentele necesare pentru returnarea produselor.
 4. Costurile Returului:
  1. Costurile de returnare a produselor sunt suportate de către client, cu excepția cazului în care produsul returnat este defect sau neconform cu specificațiile inițiale ale comenzii.
 5. Stabilirea orei de livrare : Livratorul va anunta din timp clientul pentru stabilirea orei de livrare. Pentru a evita un retur nedorit si pentru a beneficia de pretul transportului, clientul are obligatia de a se prezenta la adresa stabilita. In caz contrar vor fi percepute taxe suplimentare de minim 40 euro + TVA pentru reincercarea livrarii.
 6. Verificarea Produselor Returnate:
  1. Produsele returnate vor fi supuse unei verificări de către departamentul nostru de calitate pentru a confirma conformitatea cu condițiile de retur specificate.
  2. În cazul în care produsul returnat nu respectă condițiile menționate sau nu este în ambalajul original, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului sau de a percepe o taxă de restituire.
 7. Rambursarea Sumelor:
  1. După confirmarea și acceptarea returului conform condițiilor specificate, vom proceda la rambursarea sumei plătite de client pentru produsele returnate, inclusiv taxele de transport inițiale (dacă există), în termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate.
 8. Excluderi:
  1. Anumite categorii de produse, cum ar fi produsele personalizate sau produsele de igienă și cosmetică care au fost desigilate, pot fi excluse din politica noastră de retur din motive de igienă și siguranță.
 9. Suport pentru Procesul de Retur:
  1. Pentru asistență suplimentară sau întrebări legate de procesul de retur, vă rugăm să contactați echipa noastră de suport clienți prin intermediul canalelor de comunicare disponibile pe site-ul nostru.

Această politică de retur intră în vigoare începând cu data de 26 februarie 2024 și poate fi supusă modificărilor ulterioare.

 

0
  0
  Cos
  Cosul tau este golInapoi la magazin