TELEFON CONTACT +40 761 366 366
PROGRAM :

Luni - Sambata 9:00 - 20:00

ADRESA

Strada Panselutelor nr. 3, Medgidia

Termeni si conditii

Pagina Termeni și Condiții pentru Acoperărusu.ro :

 1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor:
  • Accesând și utilizând acest site web, vă exprimați acordul cu termenii și condițiile de utilizare prezentate în continuare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site. Aceasta pagina poate suferi schimbari fara a anunta in prealabil vizitatorii.
 2. Utilizarea Site-ului:
  • Acest site web este destinat utilizării personale și necomerciale. Nu aveți voie să utilizați materialele acestui site în alte scopuri decât cel personal sau informativ.
 3. Informații și Actualizări:
  • Ne străduim să asigurăm că informațiile de pe site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, nu garantăm exactitatea sau completitudinea acestora. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza informațiile fără notificare prealabilă. Facem tot posibilul sa actualizam preturile la zi dar pot exista si situatii  in care pretul sa nu fie sincronizat cu cel din deposit din diverse motive.In aceste situatii veti fi contactat personal de catre echipa Acopera Rusu pentru a solutiona situatia.
 4. Magazin Online și Plăți:
  • Magazinul online de pe site-ul nostru permite achiziționarea produselor cu plata online prin intermediul serviciului Netopia Payments. Prin plasarea unei comenzi, vă angajați să plătiți suma totală specificată pentru produsele comandate. Ca varianta alternativa se emite factura proforma si plata se face prin ordin de plata..
  • Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră de plată și să respectăm standardele de securitate a datelor în conformitate cu reglementările aplicabile.
  • Comanda minima obligatorie – Pentru a putea beneficia de Transport Gratuit comanda minima este de 2000 de lei TVA inclus. Pentru comenzile pana in acest barem se vor taxa conform conditiilor de livrare impuse de livratorul collaborator Acopera Rusu. (FAN CURIER)
  • Conditii de livrare : In cazul comenzilor ce depasesc 2000 de lei livrarea se va face de catre colaboratorul nostru gratuit oriunde in tara cu camionul. In acest caz livratorul v-a stabili impreuna cu clientul ora de intalnire si de descarcare. Recomandam clientului sa respecte ora de intalnire stabilita. Va rugam sa va asigurati ca la  locul livrarii sa fie oameni disponibili pentru descarcarea si receptia produselor.
  • Timpul de livrare : Pentru sumele de peste 2000 de lei timpul de livrare este de 1-2 zile lucratoare. Pentru comenzile de sub 2000 de lei timpul de livrare poate varia dar in cele mai multe cazuri dureaza pana la 3 zile lucratoare.
  • Returul marfii v-a fi suportat de catre client. Odata plecata marfa din depozitele noastre clientul v a fi anutat prin sms la nr de telefon funizat.
  • Pentru fiecare comanda livrata se v-a elibera factura in forma fizica (printata) iar aceasta va fi atasata colentului.
 1. Politica de retur:

***PENTRU COLETE DETERIORATE SAU CARE NU AU FOST LIVRATE CORESPUNZATOR, NU NE ASUMAM RASPUNDEREA.***

Returul se asigura pentru:

 • Produse livrate care prezinta defecte calitative si a caror stare a fost sesizata pe avizul de insotire marfa.  Returul se efectueaza pe loc la receptia marfii impreuna cu delegatul de la producator semnat de ambele parti.
 • Returul produselor se poate face doar prin serviciul de transport agreat de Acopera Rusu.  Pentru returul produselor care nu fac obiectul unor returi calitative costul returului este suportat integral de comparator. In cazul returului prin curier, costurile de transport vor fi suportate de catre cumparator.De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
 • Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.
 • Completeaza AZIVUL DE INSOTIRE A MARFII cu defectul sesizat si cere o copie curierului/transportatorului pentru a fi trimis pe adresa de e-mail office@tabla-online.ro ;
 • Returul este acceptat doar pentru produsele de serie (accesorii) Panourile din tabla nu vor fi acceptate pentru retur.
 • Dupa trimiterea avizului si confirmarea primirii formularului de catre un operator al tabla-online.ro, veti fi contactat de un reprezentant.
 • Ridicare coletului de catre curier se face in maxim 2 zile lucratoare in baza unui aviz telefonic prin care veti comunica ora de preluare a coletului.
 • Plata produselor returnate se va face in maxim 48 ore (depinde de caz) de la preluarea produselor returnate si verificarea calitatii.
 1. Politica de Confidențialitate:
  • Informațiile personale furnizate sau colectate în timpul utilizării site-ului vor fi tratate conform Politicii de Confidențialitate a noastră, disponibilă separat pe acest site.
 2. Drepturile de Proprietate Intelectuală:
  • Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor acestui site, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafice, logo-uri, sunt deținute de Acoperărusu.ro sau deținătorii săi legitimi.
 3. Limitarea Răspunderii:
  • Acoperărușu.ro nu poate fi făcut responsabil pentru daune directe sau indirecte rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării acestui site sau a informațiilor sale.
  • Modul in care este manipulata marfa livrata de catre noi sau de catre colaboratorii nostri este resposabilitatea totala a clientului.
 4. Legislația Aplicabilă și Jurisdicție:
  • Toate aspectele legate de utilizarea acestui site sunt guvernate de legile în vigoare în România. Orice litigiu care ar putea rezulta din sau în legătură cu acest site va fi supus jurisdicției exclusive a instanțelor competente din România.
 5. Contact:
  • Pentru întrebări sau solicitări legate de acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor disponibile pe pagina de contact a site-ului nostru.

Prin continuarea utilizării acestui site, vă exprimați acordul cu acești Termeni și Condiții. Acești termeni intră în vigoare începând cu data de 26 februarie 2024 și pot fi modificați periodic fără notificare prealabilă.

0
  0
  Cos
  Cosul tau este golInapoi la magazin